Batavia, IL

AMERICAN CANCER SOCIETY

Historic Renovation/Adaptive Reuse

This former warehouse was renovated into 7 modern office suites for use by the American Cancer Society. The interior reflects the rustic flavor of the building, and features exposed heavy timber beams and columns and natural limestone walls. A new entry replaced the former loading dock, creating a new “primary third” connecting the two massive limestone buildings at either side of the entrance and establishing a new identity for the building.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6