Q CENTER AUDITORIUM

  
St. Charles, IL

3,190 sq ft Renovation

Allen+Pepa Architects remodeled this auditorum in a corporate training center. This conference center amphitheater is in the process of a remodeling to update its media center, improve lighting, and refurbish the finishes such as carpet, desktops and paint.  Allen+Pepa’s Revit drafting system made it easy to model the room in 3-d and explore and price out lighting and renovation alternatives.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6